Je Licht Lichaam Ontwaken

een pad van versnelde spirituele groei


Wat is je Licht Lichaam?
Je Licht Lichaam is een energetisch lichaam dat bestaat op een hoger niveau, dichter bij je Ziel, dan je chakra's. Het is je aura zoals deze bestaat in de dimensie van je ziel.  Je hebt zeven vibrerende energie lichaamcentra en drie Licht Lichaam centra, totaal tien centra die je Licht Lichaam vormen. Je kunt met deze energiecentra werken om positieve en blijvende resultaten in je leven te creëren. Je Licht Lichaam opent deuren naar de hogere sferen van licht, zoals de dimensie van de ziel, het helpt je om licht aan je gedachten toe te voegen, je kanaal omhoog te openen en je te verbinden met de Universele Mind. Je mogelijkheid om de subtiele energieën van je Ziel te ervaren neemt toe. Wanneer je Licht Lichaam ontwaakt leer je om in staten van bewustzijn te komen waar je makkelijker acties kunt kiezen die het licht van je ziel en Hogere Zelf reflecteren. Je ervaart vele verlichtte staten van bewustzijn, staten van bewustzijn die diepe inzichten geven, blissful zijn en ze brengen je voorbij gedachten naar directe ervaringen van Zijn. In deze staten van bewustzijn kun je de verruimende energieën van de hogere dimensies ervaren en ze een deel van je dagelijkse leven maken. Je kunt een groter gevoel van persoonlijke kracht ervaren en de mogelijkheid om je emoties te beheersen, in je centrum te blijven, oude blokkades en vast zittende emotionele energie los te laten en te reageren met liefde en compassie.  Wanneer je je Licht Lichaam ontwaakt leer je hoe minder harmonische energieën te veranderen in positieve en de energie om je heen te gebruiken om hoger te gaan.

Hoe je Licht Lichaam te ontwaken?
De cursus is opgebouwd uit zes delen, je maakt een ontdekkingsreis door de tien Licht Lichaam centra waardoor je je totale energie naar een hogere vibratie brengt. Tijdens de cursusbijeenkomsten worden de centra ‘live’ geactiveerd door klanken, visualisaties en resonantie.

Deel 1. Je Basis Verstevigen
In dit deel ontwaak je de eerste drie vibrerende energiecentra, deze centra vormen de basis van kracht voor je Licht Lichaam. Wanneer deze centra ontwaakt zijn kun je kalm en vredig blijven, je emotionele en persoonlijke reacties naar anderen veranderen en meer. Je kunt transparant zijn voor lagere energieën. Je leert manieren om je ademhaling te openen en los te laten 'vastzittende' emoties. Je wordt geleid om je leven te bekijken alsof jij een Meester bent, je geeft jezelf advies over je dagelijkse activiteiten, carrière, relaties en meer. Je ontmoet de Meester waar mee je werkt in dit leven en je werkt met deze Meester om je verborgen bronnen te openen en te ontdekken je volledige potentieel. Je leert hoe je innerlijke kind te laten evolueren, los te laten en te transformeren oude patronen en je werkt met de verschillende delen van je persoonlijkheid om het voor te bereiden op de snelle groei, dat zal plaatsvinden als je, je Licht Lichaam Ontwaakt. Vele mensen die werken met deze centra ontdekken een nieuw gevoel van identiteit, en versterkte mogelijkheid kalm en gecentreerd te blijven in de omgeving van ongebalanceerde energieën en meer emotionele controle en een vergrote mogelijkheid om fysiek ontspannen te voelen.

Deel 2. Je Hartcentrum Openen
In dit deel ontwaak je een centrum rondom je hart, dit centrum creëert stroming en helpt je om meer liefde te ervaren. Ervaar compassie voor jezelf en anderen wanneer je de energie van andere mensen uit je aura verwijdert. Ontwaak je 'Innerlijke Healer' en leer een uitnodigende ruimte te creëren voor 'Healing' van anderen.


Deel 3. De Hogere Centra Activeren

In dit deel leer je de drie hogere centra.  Je werkt met je mentale lichaam om meer positievere en ongelimiteerde gedachten te ervaren. Je leert manieren om je gedachten te veranderen en je te verbinden met Universeel Bewustzijn. Deze energieën bevorderen in hoge mate je creativiteit. Je continueert het proces van het transformeren van je persoonlijkheid waar je in de eerste twee delen mee begonnen bent.


Deel 4. De Energiecentra Integreren en Harmoniseren

In dit deel creëer je stroming en harmonie in alle zeven centra om de drie Licht Lichaam centra te ontwaken. Je wordt je nog meer bewust van subtiele, hogere energieën en je voegt hogere frequenties toe aan je aura. Je leert je op te laden vanuit je kern, je aura te verruimen, nog meer stroming in je emotionele lichaam en helderheid in je mentale lichaam te creëren.

 

Deel 5. Je Licht Lichaam Ontwaken

In dit deel leer je de eerste twee Licht Lichaam centra. Je wordt je bewust van andere dimensies waarin je bestaat. Je leert de Ziel van de aarde kennen, de Planetaire Logos. Je brengt het licht van je Ziel in de centra die je in het voorgaande geleerd hebt en zo in je fysieke lichaam, je emoties en je gedachten.
 

Deel 6. Een Bron van Licht Worden

In dit deel leer je het derde Licht Lichaam centrum, dit versterkt je mogelijkheid om eenheid te ervaren met Al-Dat-Is.  Dit centrum verbindt je direct met licht, je wordt een stralende bron van licht. Je verstevigt je contact met je Ziel en je Monade, nog voorbij je Ziel. Je persoonlijke kracht neemt toe, je vermogen positieve veranderingen te creëren neemt toe en je vermogen in hogere staten van bewustzijn te leven neemt toe. Met dit centrum heb je het ontwaken van je Licht Lichaam volbracht.


Ben je er klaar voor om je Licht Lichaam te ontwaken?

Enkele vragen om je te helpen te bepalen of je er aan toe bent om je Licht Lichaam te ontwaken:

1.
Bevind je je al enige tijd op een pad van spirituele groei? Ben je bereid om op een pad
van versnelde groei te komen?
2.
Ben je geïnteresseerd in het ervaren van hogere, verruimde niveaus van bewustzijn?

3.
Is het vinden en het naleven van je hogere doel belangrijk voor je?

4.
Sta je open voor het nieuwe? Ben je bereid om datgene wat je hogere goed niet langer dient los
te laten en die dingen te creëren die dat wel doen?

5.
Ben je creatief en vertrouw je enigszins op jezelf? Vertrouw je op innerlijke leiding en volg je
deze met actie?

6.
Geloof je dat jij je eigen realiteit creëert?

7.
Voel je je aangetrokken tot dingen als meditatie, te leren hoe te Channelen, je intuïtieve en andere gaven te ontwikkelen?

8.
Is je spirituele groei belangrijk voor je en ben je bereid er wekelijks tijd en energie aan te besteden?

9.
Ontvang je innerlijke leiding om nieuwe dingen in je leven te creëren en meer tijd en energie te besteden
aan je hogere pad en doel?

10.
Ben je gevoelig voor energie?
Wil je meer leren over subtiele energieën en hoe er mee te werken?
 

Wanneer je meerdere van de bovenstaande vragen met ‘ja’ hebt beantwoord, als het je aanspreekt en het goed voelt op het diepste niveau van je wezen, kan het ontwaken van je Licht Lichaam de volgende stap op je spirituele pad zijn.

Praktische informatie
Alle delen bestaan uit vier dagdelen en worden gegeven in Woerden. Ter ondersteuning is er een cursusmap waarin d.m.v. tekst en tekeningen de verschillende centra en hun werking worden toegelicht, thuis kun je oefenen met behulp van cd’s. Je kunt alleen deelnemen aan een deel als je de voorgaande delen ook gevolgd hebt.


  1. OpsommingstekenBijdrage per deel is € 269,69 per persoon inclusief geleide meditatie cd's en cursusmap.

  2. OpsommingstekenHerhaling per deel is € 161,80 per persoon.