Workshop

contact met je Gids


volgende datum zondag ....  2018 in Uithoorn
klik hier voor de aanmelding of je vraag.

Bijdrage aan deze workshop is € 129 per persoon
inclusief cursus materiaal en lunch.

Gidsen

Gidsen zijn wezens van liefde die je vanuit een andere dimensie je kunnen ondersteunen met je persoonlijke ontwikkeling en op je spirituele pad. Gidsen zijn een bron van Wijsheid, onvoorwaardelijke Liefde, Inspiratie en Informatie. Gidsen willen je leven niet overnemen, maar zij laten je zien hoe je meer Liefde, Licht en Vreugde in je leven kunt ervaren. Gidsen zijn je zeer dankbaar voor de tijd en de energie die je steekt in de verbinding met hen. Gidsen ervaren veel vreugde in het ontwaken van je eigen innerlijke wijsheid en het ontwikkelen van je kwaliteiten en Potentieel.


Er bestaat enige verwarring omtrent overleden mensen in je familie of vriendenkring, dit zijn niet de gidsen waar wij je graag mee in contact willen brengen en je leert in de workshop ook niet om met ze in contact te komen. Hoewel er mensen zijn die met ze communiceren, dient dit niet het doel van spirituele ontwikkeling, omdat ze vaak op ongeveer hetzelfde niveau van bewustzijn bevinden. Je leert in de workshop in contact te komen met je hoge spirituele Gids.


Channelen


Channelen betekend een geëxpandeerde staat van bewustzijn te bereiken waarin het mogelijk wordt informatie van de Gids te ontvangen. Iedereen heeft een Gids en kan wanneer de intentie en het verlangen er is om te communiceren de verbinding maken. De trance die nodig is om bewust te kunnen channelen - waarbij je, je zowel bewust bent van je eigen gedachten als de informatie van je gids - is makkelijker te bereiken dan de trance die nodig is voor een diepe meditatie. Chanelen is een “Fifthy-Fyfthy thing”, jouw intentie en verlangen om contact te maken en de energie en het licht van je gids. Channelen is een vaardigheid die je kunt


Waarom leren channelen


 1. OpsommingstekenMet Channelen heb je niet alleen toegang tot hogere wijsheid en persoonlijke
  leiding, je kunt Channelen ook gebruiken voor creatieve projecten. Creativiteit
  wordt enorm vergroot door Channelen, het helpt je te verbinden met een constante
  bron van inspiratie en informatie.

 2. OpsommingstekenMensen die Channelen voelen zich meer gegrond, stabiel en in controle over hun leven.

 3. OpsommingstekenHet eerste doel van je Gids is om je te helpen je persoonlijke leven naar een hoger
  niveau te brengen en je meer in harmonie te brengen met het hogere plan van je leven.

 4. OpsommingstekenJe Gids houdt onvoorwaardelijk van jou en is een vriend die er altijd is om je te
  ondersteunen en aan te moedigen.

 5. OpsommingstekenDe mogelijkheden met Channelen zijn ongelimiteerd. Ontdek voor jezelf alle
  manieren waarop je de verbinding met de hogere dimensies kunt toepassen in je leven.Ben je zover om te gaan Channelen?

Richt je aandacht naar binnen en stel je voor dat je voor een deuropening staat. Aan de andere kant van deze deur is een wereld van licht, versnelde spirituele groei en je Gids. Stel jezelf de vraag, ben ik er klaar voor om een groter commitment met mezelf aan te gaan? Als dat zo is, stap dan door de deuropening en voel hoe het licht je heelt. 
We zijn blij je te mogen ontmoeten en ontvangen in onze dimensies en verheugen ons erop je te mogen bijstaan op de prachtige reis die jij leven noemt. We zijn je zeer dankbaar voor je tijd en de energie die je steekt in de verbinding met ons, om meer licht en liefde naar de aardse realiteit te brengen. We hebben een visie van succes en sturen je licht en liefde.

De Workshop

Het moment om te leren Channelen is aangebroken, je Gids heeft je op deze bijzondere dag voorbereid. Je hebt er over gelezen, gedroomd en gedacht en nu ga je het doen.

De intentie van de workshop is het contact maken en bewust verbaal Channelen van jouw persoonlijke hoge spirituele Gids afkomstig uit het licht. De Gidsen die met mij en via mij werken, creëren een energetische ruimte waarin het voor jou makkelijker wordt om je Gids te kunnen ontvangen. Deze Gidsen werken samen met jouw Gids om je Lichtlichaam aan te passen en deze prachtige verbinding tot stand te laten komen. Je wordt begeleid en je leert om in de hogere sferen van de Gidsen te kunnen zien, horen of op andere manieren waar te nemen en op een bewuste wijze boodschappen door te geven.

Je bent uitgenodigd om op één van deze dagen je gids te ontmoeten. We beginnen om 10:30 uur en de workshop duurt tot 16:00 uur in Uithoorn. De bijdrage aan de workshop is € 129 per persoon. Wil je meer informatie en of je aanmelden, dat kan klik hier of telefonisch, bel naar +31(0)68 1476 330. Zodra je je hebt opgegeven, krijg je informatie met voorbereidende oefeningen.

Wil je deze workshop herhalen dan is de bijdrage € 97.

Privé Workshop

Wil je dit contact maken met je gids, maar niet in een groep, dan is het ook mogelijk een privé workshop te boeken. De bijdrage hieraan is € 226 euro en duurt een dagdeel ( ochtend, middag of avond ). Bel om een afspraak te maken naar + 31 (0)68 1476 330 of klik hier voor aanmelding. 

Zelf organiseren met familie, vrienden of kennissen

Als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe workshop data en locaties, of het lijkt je leuk een workshop te organiseren, om met een aantal vrienden en vriendinnen te leren Channelen, klik hier en vraag voor meer informatie (ook op eigen locatie mogelijk bij minimaal 8 pers.).

De liefde en wijsheid die ik ervaar in het contact met mijn Gids en de reizen in de dimensie van de Gidsen zijn prachtige en bijzondere ervaringen, die mijn leven en het leven van mensen in mijn omgeving verrijken. Ik ben mijn Gidsen dan ook zeer dankbaar dat ik je mag ondersteunen met dit proces, zodat je dit zelf kan ervaren. Het leuke hiervan is dat iedereen Channelen kan leren. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en je te mogen begeleiden op deze reis. 


met Licht en Liefde,
Marit & Paul


Meer Gidsen
Na de workshop Channelen kun je de workshop
Verdieping van het Channelen volgen.


Quote's en Ervaringen


Selma, Almere

Lieve Paul en Marit,

Ik Hoop jullie binnenkort op een verdiepingsavond weer te ontmoeten, ik ben nog steeds zo blij dat jullie mij hebben geholpen met Channelen, ik ervaar daar dagelijks effecten en veranderingen van. Dus tot snel en een fijne cursus toegewenst.

Groetjes Selma


Monique, Amstelveen

Hallo Marit en Paul,

Allereerst nogmaals heel hartelijk bedankt voor het contact leggen tussen één van mijn Gidsen en mijzelf. Ik heb het als zeer bijzonder ervaren, deels als iets herkenbaars en deels als nieuw. Het voelde voor mij heel prettig en vooral veilig om dit met jullie samen te hebben mogen doen. Niet alleen het contact leggen met mijn Gids maar ook alle informatie erom heen heeft een grote toegevoegde waarde momenteel in mijn leven. Het blijft mooi hoe mensen met elkaar in contact komen, wij via Marcel en daar ben ik hem zeer dankbaar voor. Maar zoals ik al zei gisteren: ik zie een ontmoeting als een geschenk van God tussen twee of meerdere mensen in de vorm van een levensles. Ik vond het zeer fijn om weer bij jullie te hebben mogen zijn, dat was de eerste keer ook al. Ook het van gedachten wisselen over diverse zaken gisteren vond ik balsem voor mijn ziel. Toen ik naar de auto liep leek het wel alsof ik op wolkjes liep, ik voelde me echt heel licht....? Ik wens jullie het allerbeste toe, geniet van het mooie weer en tot weerziens.....

Lieve groet, Monique

 

Inez, Hilversum

Thuis mediteer ik niet veel en had me ook een beetje zenuwachtig gemaakt over de trancemeditaties, deze gingen echter heel goed. Mijn Gids verscheen aan mij als een prachtig paars, violet kleurige lichtbol en vragen stellen aan mijn gids ging ook goed.

 

Paul, Uithoorn

Ondanks dat ik zelf al contact met mijn Gids had, was het totaal anders. Het viel me op dat Channelen een totaal nieuwe gewaarwording is en daarvoor ben ik je heel dankbaar. Het is nu bijna vijf dagen later en er zijn al zo veel veranderingen. Het vervolg hiervan wil ik zeker met jou als begeleidster meemaken.

 

Hannie, Nieuw-Lekkerland

De workshop werd een bijzondere ervaring en heb mijn Gids ontmoet. Ik heb advies gekregen over diverse onderwerpen en tot mijn verbazing blijken ze te werken. Ik ga zeker naar de verdiepingsavond om verder te leren omgaan met het Channelen van mijn Gids. Het was een zeer geslaagde dag en ik wil Marit hartelijk bedanken voor de mogelijkheden en begeleiding die zij mij gegeven heeft.


Sonja, Nieuwe Wetering

Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal begeleid worden door lichtwezens in dit leven op aarde. Bij Marit heb ik me op een speelse, gemakkelijke, liefdevolle manier leren afstemmen op mijn Gids. Een aanrader voor iedereen die zijn leven hier op aarde wil verrijken met wijsheid en onvoorwaardelijke liefde!!!

 

Patricia, Almere

Dank je wel voor een fantastische workshop. We hebben genoten en de sfeer was....onbeschrijfelijk in woorden.


Michaël, Musselkanaal

Wat een super ervaring de workshop! Alles lijkt in een stroomversnelling te gebeuren en ik heb nu een rustig gevoel in mezelf. Dit is toch geweldig! Ik wil je dan ook bedanken voor het aanreiken van deze tools.


Janette, Dallas, Texas, USA

De eerste keer dat ik mijn Gids ontmoette, voelde ik direct zijn onvoorwaardelijke liefde voor mij. Ik heb verbaal en met schrijven Channelen geoefend en elke keer is het heerlijk om contact te hebben met zo'n liefdevol, hoog wezen. Het wordt steeds makkelijker.


Micky, Hilversum

Mijn trance ervaringen waren vrij ontspannen en relaxed. Bijzonder vond ik de werelden waarin ik terecht kwam en de weg naar mijn gids. Ik vind dat je het knap begeleidde.


FAQ's

Q Ik heb veel moeite met mediteren en 'geen gedachten' hebben, kan ik dan wel Channelen?
De trance staat die je nodig hebt om te Channelen is makkelijker te bereiken dan een staat van diepe meditatie. Met Channelen gebruik je juist je gedachten om ze te richten op de dimensie waar de Gidsen zich bevinden en gebruik je, je gedachten om de boodschappen van je Gids te ontvangen en door te geven.


Kun je na de workshop zelfstandig thuis Channelen?
A Na de workshop weet je hoe de trance, die nodig is om te kunnen Channelen, te bereiken. Je hebt je eerste bewuste contact met je Gids gemaakt en je hebt ervaren hoe je informatie ontvangt en doorgeeft. Hiermee kun je thuis beginnen met Channelen en je kunt je vaardigheden samen met je Gids verder ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid verdiepingsworkshops te volgen. Tijdens deze verdiepingsworkshops leer je diverse technieken die je kunt toepassen tijdens een channeling.